Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (4.15 secunde)
Vicepresedintele PNL, Adrian Cioroianu, validat favorabil ca viitor ministru de externe, s-a plasat ieri, in cadrul audierilor din comisiile de specialitate, pe o pozitie de mijloc in ceea ce priveste retragerea trupelor din Irak, subiect sustinut de liberali si contestat de seful statului.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
"Cine nu voteaza nu conteaza", pare sa fie noul slogan al PD Bihor.
O basculanta in care erau incarcate 26 de cutii mari, albe a blocat ieri-dimineata intrarea in sediul PSD. ... Mai multi reprezentanti ai Asociatiei Pro Democratia (APD) au descarcat cele 26 de cutii goale inscriptionate cu cuvantul "promisiuni", blocand astfel intrarea in sediul central al PSD.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala, va face pereche in editia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, cu Elwira Duda, partenera de competitii dar si de viata a lui Mihai Petre, pentru a ajuta o fetita aproape oarba.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Reprezentantii partidelor politice prezenti la intalnirea mediata de Pro Democratia nu au ajuns la un consens, insa Cristian Parvulescu spune ca sansele ca legea sa fie adoptata au crescut. La finalul discutiilor, Bogdan Olteanu a declarat ca toate partidele sustin, de principiu, uninominalul.
Fostul sef al statului a declarat, in cadrul dezbaterii "Ce inseamna pentru Romania gazduirea Summit-ului NATO?
Ieri, la hotelul Continental, a avut loc o intalnire intre membrii Pro Democratia si reprezentantii mediului politic din judetul Bihor. Moderatorii discutiei au fost presedintele asociatiei, Cristian Parvulescu, si Alexandu Simon, reprezentant al filialei locale a Pro Democratia.
Ion Iliescu, sustinut de SUA Sorin Rosca Stanescu publica pe Inpolitics un articol stupefiant pe care il puteti citi in continuare.- 'Margarita Geica, directorul editorial CorectNews, care este o ferventa militanta pro-americana, mi se adreseaza mie, care sunt in egala masura pro-american si pro-european, semnalandu-mi o informatie stupefianta.
"PSD va discuta despre suspendarea lui Basescu si va lua o decizie" Purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta, Gabriela Firea, precizat luni ca liderii PSD vor discuta in aceasta saptamana, pana la Congresul de vineri, despre suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, ea mentionand ca in partid exista acum doua curente de opinie.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
Falimentul moral al presei facute la comanda politica. "Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns. ... Evident, nefiind un produs de serie, sistemul este extrem de scump.
Noua tehnologie de scanare laser 3D prezenta si in Craiova de anul trecut are aplicabilitate industriala diversa transformand-o intr-o tehnologie cu potential.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
google-analytics.com